Arci van de Lagemaat
Welkom bij de Arci van de Lagemaat. Het intermediair waarbij uw wensen centraal staan en hét adres voor al uw verzekeringen!
 
Een onafhankelijk en professioneel verzekeringsadviseur beschikt over jarenlange kennis en ervaring op het gebied van hypotheken, pensioenen en lijfrente. Rijk van de Lagemaat geeft u graag deskundig, persoonlijk en op maat gesneden advies. Hierbij staan service en klantgerichtheid hoog in het vaandel!

Kortom met Arci van de Lagemaat kunt u onbezorgd genieten, terwijl wij de zaken voor u regelen.

Assurantie-check
De kracht van de Arci van de Lagemaat is nieuwe en bestaande klanten de juiste verzekeringen aanbieden. Door middel van de assurantie-check kunt u er zeker van zijn dat uw verzekeringen altijd aansluiten bij uw persoonlijke en financiële situatie.

Neem voor een vrijblijvend advies contact op met Arci van de Lagemaat. Samen met u, zal Rijk van de Lagemaat uw verzekeringspakket onder de loep nemen. Op deze manier kan hij beoordelen of eventuele wijzigingen noodzakelijk zijn.

Arci van de Lagemaat online
Arci van de Lagemaat biedt u ook de mogelijk uw verzekeringen te regelen via het internet. Op www.rijkvandelagemaat.nl kunt u online informatie aanvragen en raadplegen, premies uitrekenen, offertes aanvragen en bewaren in een persoonlijke map en tot slot verzekeringen afsluiten.

Deze directe werkwijze, zonder intermediair, heeft voor u een aantal voordelen:

• Uw verzekering online afsluiten werkt snel, efficiënt en gemakkelijk.
• Door het grote aanbod vindt u altijd polissen die perfect aansluiten bij uw persoonlijke situatie.
• U bent 24 uur per dag gegarandeerd van verzekeringen die voordelig en kwalitatief goed zijn.
• Uw privacy wordt uiteraard gewaarborgd.